E-Health en Patientenportaal – Huisartsenpraktijk de Graeff – Purmerend
Huisartsenpraktijk de Graeff
De Graeffweg 72 1446BK
Purmerend

E-Health en Patientenportaal

Via het Patientportaal is het mogelijk om online te communiceren met de huisartsenpraktijk. Hierdoor kunt u in uw eigen tijd een afspraak maken en/of een vraag stellen aan de huisarts. Wij hopen hiermee als praktijk beter bereikbaar voor u te zijn.

Het gebruik van het Patientportaal is niet bedoeld voor spoedeisende zaken. Neemt u in dit geval of bij twijfel telefonisch contact op met de praktijk.

Voor het gebruik van het Patienportaal dient u zich eenmalig te registreren. Aangezien er geen misverstanden mogen bestaan over uw identiteit kan het enkele dagen duren voordat dit proces is voltooid.

Mocht u problemen ondervinden bij het aanmelden of gebruik van het Patientportaal dan mag u altijd telefonisch contact opnemen met de praktijk.

Voor het gebruik van Patientportaal wordt gebruik gemaakt van e-mail verificatie. Iedereen die toegang heeft tot uw email account heeft dus ook toegang tot uw Patientportaal. Ga dus bewust om met uw inloggegevens.

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen


Ook beschikbaar via Uw Zorg online app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet contact met ons hebben. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Uw Zorg Online app
Regel met gemak uw zorg online